1249933982_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

"Pojat ovat sikoja, mutta onneksi me tytöt olemme eläinrakkaita", kirjoiteltiin joskus muinoin muistokirjoihin ja teinikalentereihin. Viivi-tytön eläinrakkaus on kestänyt aika kauan, sillä hän on ollut Wagner-possunsa kanssa kimpassa yli kymmenen vuotta. Onko siis mikään ihme, jos naimisiinmenokin käy jo mielessä?

Juba Tuomolan luoma pariskunta on kuulemma koristanut viime vuosina lukemattomia hääkutsuja. Nyt taiteilija tarjoaa tuoretta kopioitavaa: uusimman Viivi ja Wagner –albumin Sian morsian? (Arktinen Banaani 2007) kannessa ovat morsiuspukuun tälläytynyt Viivi ja frakkiasuinen Wagner, joka huutaa apua. Vaikeaa on Viivilläkin. "Naimisiin sian kanssa? Olenko seonnut?" hän panikoi alttarilla — ja herää painajaisestaan.

Moni pariskunta samaistunee sian ja naisen suhteeseen, sillä Viivi ja Wagner –albumeita on myyty yhteensä yli puoli miljoonaa kappaletta. Kun Viivi tohottaa ystävänsä kaasona ja selittää Wagnerille avioliiton olevan iso askel, mitä siihen vastaa Wagner, mokomakin mies? "Varokaa, ettei haarakiila repeä."